Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за вратите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Tи пък, няма да се разкарваш заради мен. Телефонче нещо, нямат ли?
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Tи пък, няма да се разкарваш заради мен. Телефонче нещо, нямат ли?
      Имат ама аз го нямам

Ще проверя споко ...
      sigpic
      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
      Lulin Group Ltd.

Comment

явно си ни е болна тема тва врати и прозорци ако някой знае такъв майстор за Пловдив да сподели ще съм благодарен

Comment

Вече сме двама за Пловдив
          ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Главния проблем в затварянето е в стъклото - опира в уплътнението и затова се налага да се позасили вратата.
            Незнам за майстор в пловдив, но може да поразпитате алармаджийте за модули за стъклата.
            Аз имам такъв модул и при свалени стъкла като заключа колата сами се вдигат - по този начин вратата се затваря леко и стъклото си се затваря само, при другия вид модул с отваряне на вратата стъклото се смъква 2 см. и съответно при затваряне си се вдига обратно ...

Колкото до съответния майстор който ми оправи вратите - той просто разглоби кората, смаза на всякъде с грес, нагласи стъклото ( защото според него не било както трябва ) понагласи още нещо там и пак я сглоби ...

След нагласянето на стъклото спря да се чува шум при висока скорост и съответно спря да скърца при сваляне/качване ...

С две думи не е голяма философия, така че може и сами да си го оправите - успех .
            sigpic
            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
              при другия вид модул с отваряне на вратата стъклото се смъква 2 см. и съответно при затваряне си се вдига обратно ...
              Интересно ми е дали някой колега има такъв модул на колата си, защото на Spider-a определено има нужда да се сложи нещо подобно.

Comment

Working...
              X